НЧ „Илия Бешков” – Долни Дъбник финализира проекта „Еколято в Библиотеката”

20.09.2018 11:54

НЧ „Илия Бешков” – Долни Дъбник финализира проекта „Еколято в Библиотеката”. Той се реализира с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България” в рамките на конкурса „Библиотеката активен участник в обществения живот” в изпълнение на договор РД-00-338/20.12.2017 г. с Министерство на културата в изпълнение на своите дейности през месеците август и септември проведе две екскурзии четири екохепънинга.


Целевата група посети защитените местности Студенец и Гарван дол край с. Садовец и екопътека Чернелка до с. Къртожабене; изнесе образователни програми под формата на забавни екохепънинги, като финалното събитие беше в град Долни Дъбник, където всички участници в проекта получиха грамоти за активно участие и подаръци.
Екипът на библиотеката благодари на своите партньори – за оказаната педагогическа помощ на СУ „Христо Ботев” и НУ „Св. Св. Кирил и Методий” в гр. Долни Дъбник и за организационната дейност по населените места на НЧ „Прочит 1925” с. Петърница, НЧ „Искра 1903” с. Садовец и НЧ „Развитие 1907” с. Крушовица.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: