Радина Думанян и Йоана Буковска гостуват на плевенска сцена

19.09.2018 16:06

Спектакълът „Чиста къща“ от Сара Рул ще бъде представен на плевенска сцена. Представлението е на 22 октомври от 19 ч. в Читалище „Съгласие“. В ролите плевенската публика ще види две от звездите на родните кино и театър Радина Думанян и Йоана Буковска.

„Чиста къща“ е чисто представление за силата на ума. То е стилен и много прецизен разрез на онази част от съзнанието ни, която би могла да съществува отвъд видимата рутинност на живота – в неговата драматичност, непоследователност и противоречивост. Спектакълът е откровена и виртуозна игра на духа спрямо проявите на човешката болка в нейните остри, но много красноречиви изражения. Всъщност „Чиста къща“ е благотворен еликсир срещу тъгата като безусловен източник на случването на живота. То е празник на душата в срещата й с чувството за хумор – тогава, когато е трудно, когато се плаче, когато се смее, когато се обича. Представлението на Иван Урумов позволява мечтание – за преодоляването на трудността „живеене“ през очистващата сила на смеха и шегата като начин. Начин за друго живеене.

Билети се продават в билетния център в читалище „Съгласие”,тел. 0887 445 264 и билетния център на площад „Свобода” , тел. 0879 911 363.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: