Камери за видео-наблюдение ще записват трошачите на декинг-а около малките фонтанчета

03.09.2018 17:34

За пореден път предстои да бъде подменен частично декинг-а /демек настилката/ около малките фонтани в Градската каскада. За пореден път майсторите на скейта и ролковите кънки, най-вероятно, са поставили свите отпечатъци, а техният кеф ще коства още определена сума пари и усилия за възстановяне на щетите.


Успокояващото в случая /доколкото може да се говори за успокоение/ е, че до края на месеца ще бъдат поставени от Общината в тоя район камери за видео-наблюдение и така ще се наложи на някои родители да отделят част от семейния си бюджет за възстановяне на щетите от геройските изпълнения на отрочетата им.
В помощ пък на обикалящите патрули по алеите на каскадата, обективът на Плевен за Плевен дава своята лепта с уловен днес следобед кадър, хванал майсторските пируети на местен скейтър върху декоративната настилка.


Между другото, декинг-ът е вид декоративна подова настилка, която позволява красиви и нестандартни екстериорни решения при оформление на тераси, паркове, басейни и други. Плоскостите се изпълняват в зависимост от дизайнерското решение от изкуствен или естествен материал.
В случая с плошадките около малките фонтани в Плевен, най-вероятно е използван изкуствен, кух декинг. Според нас, плътният декинг би затруднил значително усилията на скейтъри и ролери да „оставят следи“ за идните поколения, които ще разхождат децата си по прохладата на Градската кадскада в Плевен.

снимки: Плевен за Плевен, всички права запазени!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: