Национална конвенция JCI Бизнес Анатомия ще се проведе в Плевен

29.08.2018 17:59

На 29-ти септември в град Плевен ще се проведе най-значимото събитие на JCI България за 2018 година – „Националната конвенция“. Домакин и партньор на събитието е Медицински университет – Плевен.
JCI Плевен е най-младата секция на JCI България и като всяка прохождаща организация, се стреми да присъедини към редиците си все повече млади хора, които споделят общи интереси и ценности, имат желание за развитие на потенциала си и мислят за бъдещето на своя град. С инициативата за провеждане на една такава конвенция на местна почва, организаторите се надяват да привлекат вниманието на бизнеса към нашия регион като атрактивна дестинация за подобен тип събития в бъдеще.
Тазгодишната тема „Анатомия на бизнеса“ загатва за общата концепция, а именно – представяне на теми, значими и приложими за развитието на всеки един бизнес, независимо от отрасъла. Също така заглавието кореспондира и е леко намигване към домакина на събитието и град Плевен, определен неотдавна като „здравния хъб на Балканите“. Организаторите искат да покажат, че бизнесът може, а и трябва да действа като един цялостен и завършен организъм. Той е съвкупност от звена и за да функционира правилно, всички негови части трябва да работят в синхрон.
Конвенцията е отворена за посетители от цялата страна, а и не само. До 15 септември всички желаещи да присъстват могат да се възползват от намаление в цената на билетите. Пропуските са три типа и варират в цената и допълнителните услуги като настаняване в хотел, обяд, гала вечеря.
Основната цел на събитието е да привлече както много млади хора, предприемачи и бизнесмени, така и студенти и ученици (български и чуждестранни), които искат да се развиват и да научат повече за основните звена на един бизнес, да получат ценни съвети от практиката на вече доказали се професионалисти. Бизнес конвенцията е чудесна възможност за участниците да създадат контакти и запознанства, които могат да се окажат възлови в тяхното професионално развитие. В практиката могат да се открият множество примери, за това как подобен тип събития събират бизнес партньори и съмишленици с общи интереси, за да успеят заедно до осъществят мечтаните проекти.
Първият обявен лектор е Александър Дурчев, млад предприемач с впечатляваща биография и основател и СЕО на All Channels Communication Group. Той представлява компания, носител на стотици български и международни отличия в сферата на PR, реклама, дигитални комуникации, бизнес развитие и управление на човешките ресурси. Александър ще ни говори от личен опит за това как да устоим на изкушенията в предприемачеството и да кажем НЕ в най-нагорещения момент. За да научите повече подробности относно работата и постиженията на първият ментор, поканен за лектор, моля последвайте следния линк: http://nationalconvention.jci.bg/?speaker=%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D1%80-%D0%B4%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B5%D0%B2
Регистрация за събитието може да направите на: www.nationalconvention.jci.bg
За да четете регулярна информация и полезни новини относно конвенцията и лекторите, посетете страницата на събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/772496609804889/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: