В Плевен започва дарителска кампания за деца в навечерието на новата учебна година

28.08.2018 13:21

Фондация „Чудесата на децата“, чийто създател е Миглена Цанова, инициатор за ушиването на най-дългото българско знаме от деца в Плевен, започва нова благотворителна кампания в навечерието на първия учебен ден.
„През последните дни получихме много сигнали за помощ от и за самотни и разведени майки, които имат затруднения да набавят нужното за първия учебен ден на децата си, затова фондацията ни започва нова дарителска акция за тетрадки, учебници, ученически пособия, ученически раници и обувки”, казва Миглена Цанова.

През следващите дни в различни търговски обекти ще бъдат поставени  дарителски кутии и ще бъде стартирана кампанията на Фондацията „Равен старт за всяко българско дете“.
Желаещите да дарят, могат да го направят, като се свържат с организацията на телефон 0884898842, на адреса в офиса в гр. Плевен, ул. „Александър Стамболийски” 1, сградата на Бюрото по труда ет. 3 стая 303, да дарят чрез дарителските кутии или по банков път на сметката на фондацията UNCRBGSFBG22UNCR70001523299605 с основание „Равен старт за всяко дете“.

„Благодарим Ви за Вашата подкрепа и съпричастност към нашите акции и нека заедно да върнем детските усмивки”, добавя Миглена Цанова.Top of Form

#тагове:

НАЙ-НОВИ: