Легендата Весна Змиянац бе гвоздеят на вечерта, посветена на балканската музика, в Кнежа

26.08.2018 16:38

Снощните концерти по случай Панаирните дни в Кнежа предизвикаха небивал интерес! Площад „Пенчо Янкулов“ беше препълнен с граждани и гости на града. Вечерта бе посветена на балканската музика и ритми.
Със страхотно сценично поведение и прекрасни песни програмата откриха група „Петък вечер“, които поздравиха публиката с руски романс. С атрактивни танци балет „EXTRAVAGANCE“ забавляваха всички присъстващи на площада. Обичаната поп-фолк дива Рени повдигна настроението на многобройната публика, а гвоздеят на вечерта беше голямата звезда на фолка Весна Змиянац. Сръбската певица изпълни голяма част от най-големите си златни хитове пред разгорещената публика. Вечерта завърши с пищна заря.


Благодаря на всички, които се включиха в организацията на събитието – на „Алекс АМ“ ЕООД за професионално озвучение и осветление, на „Ива 79“ ЕООД за атрактивната заря, на целия екип от Община Кнежа, които се погрижиха за безпроблемно протичане на концертите и разбира се за професионалното отношение на всички гост-изпълнители, каза кметът на Кнежа Илийчо Лачовски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: