Отборът на „ДЪГА“ спечели купата на община Никопол по мини футбол

10.08.2018 17:09

При огромен зрителски интерес от 1 до 9 август се проведе и снощи приключи поредното издание на традиционния турнир по мини футбол за купата на община Никопол 2018. Тази година турнирът се реализира с подкрепата на БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО МИНИ ФУТБОЛ Плевен (БАМФ-Плевен).В надпреварата се включиха 8 отбора, разделени в две групи.


Тазгодишният победител е отборът на „ДЪГА“, победил с 2:1 във финалната среща отборът на „Вечните надежди“. На трето място остана миналогодишния носител на купата ЗОРО, а на четвърто място се класира отборът на „Дунавска чайка“ с. Сомовит, информират от община Никопол.
Голмайстор на турнира за поредна година е Джан Мумджиев от състава на ЗОРО, а за най-полезен състезател бе определен Ахмед Салимов от отбора на ДЪГА. Вратар номер едно на турнира стана Людмил Борисов от ДЪГА.
Перфектната организация на турнира за пореден път беше дело на Пепо Петров, който заедно с представителите на БАМФ Плевен направиха истинско шоу при провеждането на финалната среща, награждаването и закриването.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: