В Червен бряг даряват средствата, събрани на футболна среща, за лечението на свой съгражданин

09.08.2018 12:59

На 8 септември на празника на Червен бряг и навръх вековния юбилей на Футболен клуб „Партизан“ от 17 часа ще се проведе футболна среща между червенобрежкия тим и отбора на „Янтра“ (Габрово). Всички средства от билети и дарения ще бъдат предоставени за лечението на Георги Гергов. Входът е 5 лева.

33-годишният Георги Гергов е диагностициран преди 6 години с тежката болест „мозъчен тумор“. След хирургическа намеса туморът бил отстранен и Георги се е възстановил напълно. Миналата 2017 година след профилактичен преглед младият мъж и семейството му отново чули страшната диагноза.

През последната година Георги преминал редица процедури на лъчетерапия и химиотерапия в България, които обаче не дали резултат. Преди месец са установили наличието на нови два тумора и разрастването на основния.

Семейството потърсило лечение в чужбина. След консултация в турска клиника в Истанбул за Георги дават надежда, но лечението е финансово непосилно за семейството. Могат да платят първата част от лечението, но за останалата ще разчитат на помощ и подкрепа.

Всеки месец ще са им нужни 5000 евро/10 000 лева за химиотерапия. Турските лекари прогнозират двугодишно лечение. Сумата, от която се нуждаят, е 120 000 евро.

Всеки, който желае, да помогне може да го направи по следния начин:

Дарителска сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG70STSA93000025463076
STSABGSF
Георги Валентинов Гергов

PayPal:

paypal.me/GeorgiGergov85

Email: [email protected]

#тагове:

НАЙ-НОВИ: