Откриха изложбата „Светът през фотообектива – Плевен 2018“

07.08.2018 12:00

Плевенчанинът Венцислав Гъновски подреди заедно със свои приятели фотографи изложбата „Светът през фотообектива – Плевен 2018“. Експозицията е по покана на мениджърите на Мания Тауър – Плевен и директора на ТП на НОИ- Плевен Галина Станимирова.

„По моя инициатива аз предложих да поканя и други автори фотографи и фотолюбители, за да стане изложбата по-интересна и по-разнообразна. Идеята им допадна“, разказва Венцислав. И добавя: „Така поканих мои приятели и познати, които се занимават с фотография, без значение дали професионално или любителски. Но знам, че правят наистина добри фотографии и то с удоволствие и с душа. Събрахме шестима автори – Илияна Шишкова от София с 6 фотографии, Елена Манждукова от село Момчиловци, Смолянско с 6 фотографии, Красимир Панчев от София с 8 фотографии, Емил Младенов от София с 6 фотографии, Христо Гергов от Варна с 8 фотографии и аз Венцислав Гъновски от Плевен с 8 фотографии“.

Изложбата бе открита днес в сградата на Бизнес център „Мания Тауър“ – Плевен / НОИ – Плевен във фоайето (до кафето) и ще остане 1 месец. Идеята е да стане ежегодна.

Венцислав Гъновски по професия е съдебен охранител, но свободното си време обича да прекарва с фотоапарат в ръка, така релаксира. Участвал е в редица фотоконкурси, където печели и награди. Има и две самостоятелни фотоизложби – в Плевен и в Москва.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: