Огромен интерес предизвика спортната кампания „Ваканция без грижи“ в Пордим (снимки)

01.08.2018 15:50

Огромен интерес предизвика спортната кампания „Ваканция без грижи“ още при стартирането и от град Пордим. Кампанията е организирана от Националното сдружение на сираците в България, под патронажа на народния представител Владислав Николов с подкрепата на Кмета на община Пордим Детелин Василев. Победители и победени получиха много награди и грамоти за активното им участие. Деца на възраст от 5 до 15-годишна възраст се състезаваха на бягане с чувал и много други спортни и занимателни игри, като настъпи огромен фурор на стрелбата с водни пистолети.

Поздравления и награждаване към малчуганите на централния площад в града отправи патронът на инициативата Владислав Николов, секретарят на община Пордим Вацка Хорозова, председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов, сред официалните гости беше и заместник-кметът на общината Борислав Александров, служители на общинската администрация и др.

Инициативата се подкрепя с любезното съдействие на: Д-р Ангел Енчев, национална дистрибуторска компания „Мистрал“, бензиностанции „OMV“, „Албена“ АД, „Nivea“, „Rubella“, „Long Chips“, „Dr. Gerard“, „Виктория груп“ и сдружение „Маринела“ и „Фенклуба на ФК Арсенал – Лондон в България“. Емоция и радост в очите на децата бяха само малка част от преживяното днес по време на спортната проява, съобщи организаторът на събитието Слави Михайлов. На 2 август 2018г. от 10:00 часа на централния площад в село Брест ще се проведе второто издание на кампанията, подкрепена от кмета на село Брест Цецо Луканов. Всички желаещи могат да вземат участие, като организаторите гарантират безупречно шоу, награди и емоции.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: