Внушителен финал на празника на град Левски /фотогалерия/

19.07.2018 14:47

Внушителният празник на признателността към живота и делото на Апостола на свободата и обичта към родния град Левски събра на 18 юли жителите на града и общината, гости от близо и далеч.

Със стихове на поета, карикатурист и почетен гражданин на град Левски Васил Аврамов за родното място, кметът на община Левски Любка Александрова приветства с добре  дошли всички в празничната вечер.

С гордостта и отговорността градът да носи името Левски всички заедно с труда си да постигаме желаното развитие, за да остават по родните места хората в града и общината. Здраве и весел празник пожела на всички, а за това се погрижиха: поп певеца Миро с песни и атрактивна програма, прекрасните мажоретки на град Левски, носители на многобройни престижни отличия с ръководители Валя Маркова и Соня Дунева, Ивон Христова /от гр.Левски/ и Моника Костадинова възпитанички на Спортен клуб по акробатика ЦСКА – София.

Празнична заря обагри небосвода за радост на малки и големи на празника.

Домакини и гости имаха възможност да разгледат и фотоизложбата „Град Левски и неговите хора”с участието на фотографите Веселин Плачков, Лили Василева, Явор Паунов, Ани Милчева, във фоайето на първи и втори етаж на НЧ „Георги Парцалев 1901“ гр.Левски. Ще припомним, че изложбата е благотворителна като средства от продажба на творбите ще бъдат дарени за лечението на Христина Йорданова от с.Козар Белене в чужбина. Изложбата ще бъде отворена до разпродажбата на фото творбите.

Снимки и информация: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: