Народният представител Стефан Бурджев откри двудневния турнир по конен спорт за „Купа Студенец“ – снимки

14.07.2018 15:45

Днес, в присъствието на множество любители на набиращия все по-голяма популярност конен спорт, бе даден стартът на двудневния турнир за „Купа Студенец“. От името на организаторите на събитието – Дилчеви ООД и Клуб по конен спорт „Студенец“, народният представител от 15 Плевенски МИР Стефан Бурджев поздрави участниците в надпреварата по прескачане на препятствия, както и всички, избрали да прекарат уикенда в приятната атмосфера на модерната конна база край село Садовец.


Откриването на състезанието стана в присъствието на кмета на Община Долни Дъбник – Борислав Станимиров и кмета на Садовец – Иван Рангелов. Очаква се утре събитието да уважи и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.
Припомняме, че състезанието е с един от най-големите наградни фондове за страната, като в него участват най-добрите ездачи и коне на България, включително и ездачът от ККС „Студенец“ Антон Дацински, който е част и от националния ни отбор по прескачане на препятствия. То се реализира със съдействието на Българска Федерация по Конен Спорт. Официални спонсори на турнира са: „БМВ М Кар Плевен“, Фирма за торове „ЛЕБОЗОЛ“, Винарска изба „БРАТЯ МИНКОВИ“, „ЗЪРНЕНИ ХРАНИ ДМ“ Ивалин Цолов.
Утре, неделя, отново от 10 ч. започва надпреварата за голямата награда на турнира „Купа Студенец“! Вход – свободен!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: