Рок, поп и мюзикъли ще звучат на сцената на Летния театър в Плевен! Вижте какво предстои!

06.07.2018 11:56

Програмата на летния театър „Кайлъка“ за летните месеци отново ни предлага предизвикателства, на които трудно ще устоим! През лято 2018 ще звучи много рок и поп и симфони в едно! Един проект на Русенска филхармония „Една нощ в операта“ заедно с рок групата „Кикимора“, основана от Николо Коцев и със специалното участие на Нора Караиванова! Диригент Димитър Косев. Участват: Теодора Чукурска – сопран, Александър Крунев – баритон и Петър Костов – тенор. 17.07 – 21часа, Летен театър „Кайлъка“!

На 27.07 от 21.00 часа, отново на сцената на Летен театър и отново Русенска филхармония ще може да видим с „Империя на Мюзикъла“! Ще чуем:
Моята прекрасна лейди“ от Фредерик Лоу, „В града“ от Ленард Бърнстейн, „Уестсайдска история“ от Ленард Бърнстейн, „Мулен Руж“ от Крейг Армстронг, „Евита“, „Фантомът на операта“ и „Исус Христос – суперзвезда“ от Андрю Лойд Уебър, „Ромео и Жулиета“ от Жерар Пресгюрвик, „Чикаго“ от Джон Кандър, „Моцарт“, „Елизабет“ и „Ребека“ от Силвестър Ливай, „Джекил и Хайд“ от Франк Уилдхорн, „Оливър“ – Лайънъл Барт. Със специалното участие на Милена Славова и Звезди Керемедчиев. Русенска фихармония с диригент Ариф Дадашев /диригент в Московския музикален академичен театър „К.С. Станиславски и Вл. Немирович-Данченко/.

На 23.08 в Летен театър „Кайлъка“ – „По полека… simphony“ с оркестъра на Пловдивска опера, Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“! Ще чакаме и на 11 септември от 20.00 ч. в Летния театър и нашата звездна Люси Дяковска с нейният нов проект „Disco Queen“.

Билети: пл. „Свобода“ – билетен център, тел. 064 800 250 и в ч-ще „Съгласие“ тел. 064 800 843.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: