Ресторант „Наслука“ изненада с невероятен празник децата от ЦСОП „Петко Рачов Славейков“ в Плевен – снимки

06.07.2018 8:56

Невероятен празник, изпълнен с приятни изненади и много емоции, подари на възпитаниците на Центъра за специална образователна подкрепа „Петко Рачов Славейков“ в Плевен собственикът на ресторант „На слука“ Даниела Чобанова. „Идеята ни бе с това събитие под наслов „Аз, мама и тати – заедно“ да подарим на децата и техните родители един истински празник и много забавления с диджей, аниматор и страхотно меню. С това даваме старта на една традиция. Ще го правим всяка година след завършване на училище, съобразено с програма на децата“, разказа за Плевен за Плевен Даниела Чобанова, собственик на ресторант „На слука“.


„Център за специална образователна подкрепа „П. Р. Славейков“ в Плевен е една нова образователна институция по Закона за предучилищно и училищно образование. Деца, които по решение на екипа за подкрепа на личностното образование, са насочени да се обучават при нас в изнесени паралелки.
Идеята за празника е на г-жа Чобанова. Правим го за първи път и е едно предизвикателство към целия педагогически колектив и към децата. Намирам идеята за страхотна, по презумция на това, че ще бъдем зедно – деца, родители, ученици и приятели в неформално общуване, извън училищната среда. Това не се е случвало до сега в Плевен. Това ще бъде и стартът на лятната ваканция на децата“, коментира директорът на специализираното учебно заведение Милен Наков.


С благотворителната кауза Даниела Чобанова е успяла вече да ангажира много приятели – бизнесмени и общественици. Един от тях е и народният представител Стефан Бурджев, който ще сбъдне една от мечтите на децата от Центъра – да си имат своя спортна пътека.
През август пък в ресторант „На слука“ Даниела Чобанова подготвя „Вечер на ценителите“, като 20 процента от събраните средства ще бъдат предоставени на Център за специална образователна подкрепа „П. Р. Славейков“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: