Млади творци от Червен бряг бяха наградени от кмета инж. Данаил Вълов

28.06.2018 17:02

В Деня на ученическото управление и по повод празника на града 26 юни, Община Червен бряг награди малките художници от школата по изобразително изкуство с ръководител Нина Горанова и децата от ДГ „Зора“ – участници в общинския конкурс „С очите си видях бедата“. Това съобщават от пресцентъра на Общината.

Наградите са израз на уважението на общинското ръководство към успешното представяне на децата в многобройни конкурси за рисунка през настоящата учебна година, както и за постоянството и активността им в заниманията на школата. Специална благодарност беше отправена към ръководителя им г-жа Нина Горанова – дългогодишен и уважаван специалист и преподавател по изобразително изкуство.

Отличени бяха и най-малките художници от ДГ „Зора“, като трима от тях са класирани за надпреварата в Областния кръг на конкурса „С очите си видях бедата“. Грамотите бяха връчени от кмета инж. Данаил Вълов и от временно изпълняващия длъжността кмет Тодор Ценов – ученик от СУ „Д-р Петър Берон“. На събитието присъстваха учители и много родители на наградените деца.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: