„Парад на модата” тази вечер на сцената на плевенския Театър

24.06.2018 8:06

Тази вечер в Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен ще се състои лятното издание на Шоу – концерт – спектакъла „Парад на модата”. Това е 66-ото поредно издание на модното шоу, което вече 29 години е част от културния живот на Плевен.

Създател и режисьор е актьорът Георги Ангелов.

Своите колекции пред плевенска публика ще покажат дизайнери от Далас – Тексас, Кипър, София, Пловдив и Варна.
Дебют ще направи Светослава Христозова с колекцията си „Дъждобрани“, както и още една колекция, предназначена за коктейли за дамите. Калина Кузманова е другият дебют в шоуто. Тя е актриса, завършила е бизнес и международни отношения в Милано, а моделите й разкриват изяществото на женската фигура.
Детски бутик „Мони бонбони“ излиза за пръв път на плевенска сцена и ще представи официална детска колекция.

Другият дебют ще е на Янчо Спасов, като негова запазена марка са авангардни техники. Теодора Тодорова от Русе и Емил Спасов от Благоевград са другите дебюти в „Парад на модата Плевен 2018”. Михаела Славева ще покаже за пръв път в Плевен нестандартна колекция с геометрични форми.
В шоуто ще бъдат преплетени ревютата на модните колекции с изпълненията на цигуларя Чавдар Вълков, малките танцьори от „Артефакт“ с треньор Люба Валентинова, отново ще участва Спортен клуб „Елегант“ и изпълнителката Евгения Трифонова.

Бижутата в шоу-спектакъла ще са отново на Мария Църкова. По традиция, след спектакъла колекциите ще бъдат разпродавани.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: