В Панорама мол Плевен се провежда Националният шампионат по стрийт фитнес – фото-галерия

23.06.2018 14:18

Финалният 18-ти кръг от Националния шампионат по стрийт фитнес за сезона 2017/2018г се провежда днес в Панорама мол Плевен. Първото по рода си състезание в Панорама мол откриха управителят на търговския комплекс Владислав Монов и легендарният български спортист – Йордан Йовчев.


„За мен е чест, че днес Панорама мол е домакин на първото по рода си събитие в нашия град – 18-ти кръг от Националния шампионат по стрийт фитнес, който води при нас легендарния български спортист – г-н Йордан Йовчев! – заяви при откриването на събитието управителят на Панорама мол Плевен Владислав Монов – Радостен съм, че заедно със спортен клуб Street Workout Bulgaria за ден ще превърнем любимия на плевенчани мол в арена на спорта.“


И занапред ще продължим да изненадваме своите посетители с нови марки и развлечения, както и със значими събития за всички възрасти, което ни прави предпочитано място за пазаруване и развлечения не само в Плевен, но и в региона, категоричен бе Владислав Монов.
Клубът по гимнастика и стрийт фитнес „STREET WORKOUT BULGARIA” (СКГСФ „STREET WORKOUT BULGARIA”) е учреден през лятото на 2016г. За председател на клуба е избран единодушно легендарния български спортист – Йордан Йовчев. Още януари 2017 е приет за член на Българска федерация по гимнастика и е вписан в регистъра на Министерството на младежта и спорта. Малко по-късно става първия и единствен колективен член от България на Световната федерация по стрийт фитнес и калистеника (WSWCF).

#тагове:

НАЙ-НОВИ: