Спряха неправоспособен шофьор в Левски, друг пък подкарал „Мицубиши“-то си с изтекли табели в Кнежа

14.06.2018 10:00

Вчера около 11:00 часа в град Левски по улица „Елин Пелин“ служители на РУ- Левски са извършили проверка на документите на 46-годишен местен жител, като водач на лек автомобил „Ауди А4“, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Установило се е, че той шофира без свидетелство за правоспособност и в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние – управление на МПС без СУМПС. Наказателното му постановление е влязло в законна сила на 2 март 2018 година. Образуваното бързо производство е за престъпление по чл. 343 „в“, ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Левски. По случая продължава работа разследващ полицай.

Отново вчера в 16:30 часа в град Кнежа по улица „Димитър Бутански“ 31-годишен местен жител е управлявал лек автомобил „Мицубиши каризма“ с поставени временни регистрационни табели с изтекъл срок на валидност на 09.03.2018 година. Полицейската проверка е установила, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Уведомен е прокурор при РП- Кнежа. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК. Работа продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: