Ученици от Плевен с шанс да участват в платена практиканска програма през лятото

13.06.2018 13:03

Една от големите търговски вериги в България канят младежи да се включат в нейната платена практиканска програма за лятната ваканция.

Това е Лидл България като срокът за кандидатстване е до 19 юни, в програмата могат да се включат ученици в XI и XII клас. Те трябва да изпратят CV на [email protected]. Тазгодишното шесто издание ще се проведе от 16 юли до 31 август в магазините на веригата в цялата страна като два от тях са в Плевен.

Практикантската програма на Лидл България дава възможност на младите хора да подпишат първия си трудов договор и да добият ценен професионален опит, като станат част от екипа на лидера на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина. За периода на цялата практика младежите ще получават чисто възнаграждение в размер на 540 лв. при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, както и допълнителни 60 лв. под формата на ваучери за храна.

След края на програмата практикантите ще могат да споделят своите впечатления, като се включат в специална анкета за обратна връзка. Тя ще им осигури участие в томбола за спечелването на три награди. Като първа награда един от практикантите ще получи едногодишна стипендия за всеки месец за първата учебна година в периода на следването си, а като втора и трета награда компанията ще предостави месечни ваучери за храна за период от 6 месеца.

Всички кандидати трябва да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в областта на търговията. Практикантите ще видят отвътре как работи една голяма международна компания и ще имат възможност да почерпят от богатия световен опит и практики на веригата. Те ще научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: