Организация се нуждае от средства за ремонт на сграда – център за бездомни животни край Плевен

06.06.2018 13:00

С апел за помощ и набиране на средства се обърна чрез фейсбук профила си плевенското сдружение „Подай ръка на животно в беда”. От там търсят средства за ремонт на прокрива и оградата на двора на сградата, предоставена от Община за център за временно настаняване на пострадали бездомни животни.
От тогава до сега с малко помощ от страна на доброволци е свършена доста работа – почистена е голяма част от двора (който в началото приличаше на джунгла), възстановена е откраднатата порта на страничния вход, има електрозахранването в сградата, както и са освежени чрез боядисване, почистване и дезинфекция част от помещенията.
На този ета от „Подай ръка на животно в беда” се нуждаят от доброволци за почистване на двора и средства за възстановяване на покрива и оградата.

За двора ще са необходими първоначално около 80 м. мрежа (като най-ниската цена, която е била дадена е 51,80лв. за 10м./2мм. дебелина на телта / 5.3см. размер на оплетката), което е около 415лв. и около 40-50 бр. циментови колове (2лв. струва 1бр.), които ще струват около 100 лв.

ОБЩА СТОЙНОСТ НА ЗАГРАЖДАНЕТО НА ДВОРА – ОКОЛО 515лв.

Ще се постараем необходимото количество бетон да заплатим с лични средства.

„МОЛИМ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО МОЖЕ ДА ОТДЕЛИ ПОНЕ ЧАС ПРЕЗ ИДНИЯ УИКЕНД (9-ти и 10-ти юни) ДА ДОЙДЕ И ДА НИ ПОМОГНЕ, ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ, А САМИТЕ НИЕ СМЕ НА РЪБА НА СИЛИТЕ СИ!”, призовават от организацията.

Ако искате да се включите в почистването или да дарите средства, ето и тел. за връзка: 0887245552

#тагове:

НАЙ-НОВИ: