Талантливи деца от Пордим се изявиха в Банско

03.06.2018 15:46

Концерт на учениците от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Пордим, читалище „Никола Вапцаров“ – град Банско и читалище „Димитър Благоев“ – град Добринище се е провел вчера. Невероятни бяха изпълненията на всичките над 80 деца по време на организирания концерт под наслов „Талантливите деца“ в град Банско. Концертът се провежда в партньорство с Община Банско, кметство град Добринище и с генералната подкрепа на хотел „Банско Спа и Холидейз“ и борса „Шамби“ град Банско, научихме от Слави Михайлов, председател на Националното сдружение на сираците в България.

Сред официалните гости бяха председателят на Общински съвет – Банско Петър Баряков, секретарят на читалище „Никола Вапцаров“ Димитър Бачев, секретарят на читалище „Димитър Благоев“ – град Добринище Ани Парапунова, ръководителите от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Пордим Борислава Симеонова и Петя Тодорова, Николай Сливков, президент на „Ротаракт Банско -Разлог“ и други.

Бурните аплодисменти на присъстващите доказаха, че в България има наистина много талантливи деца! Настаняването на групата от 25 деца и ръководители беше осигурено напълно безплатно в хотел „Банско Спа и Холидейз“ за два дни, които на база олинклузив ползваха всички услуги на хотела, който е и генерален спонсор на инициативата. Над 80 торбички с лакомства, плодове и сокчета получиха в края на концерта всички деца, участници в програмата осигурени от борса „Шамби“ , които са основни спонсори на проявата, добави Слави Михайлов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: