Нова детска площадка откриха в Левски

02.06.2018 7:50

Радостен празник за децата в град Левски за официалното откриване на детската площадка на мечтите им, събра малки и големи на площада. С песните, стиховете и танците на малките палавници, малките мажоретки празникът озари лицата на всички в Международния ден на детето.


Кметът на община Левски Любка Александрова пожелана на децата да са здрави и щастливи с радост, че на техния празник общината може да им подари обещаната детска площадка. След като децата от ДГ „Слънце” подариха своя проект по Джуниър Ачийвмънт на кмета на общината, идеята им беше обогатена и прекрасната детска площадка вече радва децата.


Директорът на дирекция „Градоустройство и архитектура” – инж. Пламен Парашкевов, получи специална благодарност от кмета на общината за прекрасното претворяване на проекта на децата. Благодарност беше изказана на всички участвали в изграждането и за да са щастливи децата на своя празник, Любка Александрова им пожела весели игри с молба да пазят красивия детски кът.
От ДГ „Слънце” благодариха от името на децата, родителите и жителите на град Левски на кмета на общината и изпълнителите за подарената радост.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: