Световно първенство по футбол 2018: Прогнозите

29.05.2018 9:29

Световното първенство ще стартира след броени дни, а все по-усилено хората търсят съвети за залагания и на какви прогнози да се спрат за Мондиал 2018. Всеки играч може да прави много прогнози за световно 2018. Световното първенство в Русия има куп опции за залагания в онлайн букмейкърите. Вие може да избирате измежду опции за краен победител, класиране в групите, брой точки на отбор, индивидуални залози за футболисти, точни позиции на класиране в групата, даден отбор в коя фаза ще бъде елиминиран, от кой континент ще бъде победителят и много други. Разбира се на световните финали ще може да залагате и на всеки един двубой. Най-напред се запознайте с цялата Програма на Световно 2018. В следващите редове ще ви дадем пример за прогнози за световното по футбол.
Прогноза за краен победител – Още преди началото на Мондиал 2018, вие може да прогнозирате кой отбор ще спечели шампионата. Ако сте сигурни в триумфа на Германия за втори пореден път, то може да направите тази прогноза на висок коефициент преди началото на груповата фаза, вместо да залагате, когато вече Германия достигне на ¼-финалите. Също така може и да заложите на победител от Южна Америка – Бразилия или Аржентина като коефициентите за тези две държави са много добри, а Бразилия е един от големите фаворити за спечелването на турнира.
Прогнози за световно 2018 може да правите и за победител във всяка група. Например Германия е в една група с Швеция, Мексико и Южна Корея. Вие може да прогнозирате, че Германия ще спечели тази група и да комбинирате залога си с други държави от останалите групи. Добра идея за комбиниран залог е Германия и Франция да спечелят своите групи, тъй като „петлите“ имат за съперници Австралия, Дания и Перу. Очаква се Франция да спечели групата си, като същото важи и за Германия, така че вие може да сформирате един добър коефициент с тези две прогнози за световното първенство. Разбира се може да залагате за победител във всяка група и на всеки отбор – т.е. може и да потърсите изненадата като например Египет да спечели група „А“, където тимът на Мохамед Салах има за съперници Русия, Уругвай и Саудитска Арабия.
Прогнози за Мондиал 2018 за точни позиции на класиране на първите два отбора – Играчите могат да залагат кои два тима ще завършат на първо и второ място и така ще продължат към 1/8-финалите. Почти всички онлайн букмейкъри в България предлагат тези опции. Например вие може да заложите Бразилия да спечели своята група и Сърбия да завърши на второ място. Или пък да изберете Белгия за победител в групата и Англия да се класира втора. Някои от букмейкърите дори предлагат още по-атрактивни залози като може да прогнозирате точните позиции на класиране до 4-ото място, което е доста трудно за познаване.
Даден отбор да се класира от групата – това също е добра възможност за прогнози за световно 2018. Тук фаворитите са с ниски коефициенти, но вие може да заложите на изненади и да потърсите малко по-изненадващ тим, който смятате, че може да продължи. Например коефициентът за Мексико да се класира от групата е доста добър. Тимът има реален шанс да се пребори с Швеция за второто място в групата, като надали ще успее да я спечели, тъй като при тях е и Германия.
Прогнози за световното първенство може да правите и за играчи. Разбира се има възможности за залог за това кой ще стане голмайстор на турнира – Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Антоан Гризман или някой друг – избирате вие. Коефициентите на пазарите за голмайстор на Мондиал 2018 са много високи. Също така някои букмейкъри предлагат и индивидуални пазари за играчите като например Роналдо да вкара над 2.5 гола на световното или Лионел Меси да отбележи над 4.5 гола.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: