Александър Дяковски: Искам да покажа на възможно повече деца красотата на нашия спорт

26.05.2018 16:13

Треньорът на Спартак Александър Дяковски ще се посвети на децата в Плевен през това лято, като организира баскетболно училище. Самият той разказа малко повече за него чрез социалната мрежа Фейсбук.

“Знаете, че баскетболът е моят живот и не ми е безразлично как се развива нашата игра в Плевен. Искам да покажа на възможно повече деца красотата на нашия спорт. Затова и реших да организирам лятно баскетболно училище. Вярвам, че лятото е не само време за почивки и разходки, а и възможност децата ни да научат нещо ново и полезно. Целият опит, който имам, искам да посветя това лято на най-малките плевенчани.

Заниманията в Лятното Баскетболно Училище ще провеждам в зала “Балканстрой“ и на открито – на игрището в IX квартал. Моля за съдействие: споделете с ваши близки, с родители за тази инициатива. Групите, които ще сформирам ще се постарая, като време и място, да са максимално удобни и за децата и за техните семейства. Моят телефон е: 0888511166 .

Ще се радвам да чуя колкото се може повече от вас и да покажа красотата на тази велика игра – баскетбола на вашите деца”, написа Александър Дяковски.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: