Доброволци от TheZone Fiber помагат на хората в Гривица след бурята

23.05.2018 13:37

Доброволци от местния бизнес на Плевен се включиха в разчистването на района на Гривица след бурите от изминалата седмица. В помощ на аварийно-възстановителните екипи се притекоха граждани и фирми, които участват с работна ръка и техника в почистването на клони, паднали цигли и разчистването на дворове.
„Случи се така, че с колегите ми бяхме на място тук точно по време на бурята, беше страшно –– когато се изправиш лице в лице с природните стихии си даваш сметка кои са наистина важните неща и едно от тях е човещината, да бъдем хора в трудни моменти като този. Затова говорихме с шефа с какво можем да помогне нашата фирма и ето ни днес тук“ – разказва Цветомир Маринов, технически ръководител в интернет доставчика TheZone Fiber.


„Искам от името на жителите на Гривица да изразя благодарност към момчетата и ръководството на фирмата за бързата, своевременна и професионална подкрепа при овладяване на бедственото положение в селото, признателни сме за оказаната помощ!“, заяви кметът на Гривица Любомир Ламбев.
Въпреки, че бедственото положение бе отменено, плевенското село все още се нуждае от помощ за възстановяването си и работата по отстраняване на нанесените от бурята щети продължава.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: