Деца ще сътворят най-дългата рисунка от плат на 1 юни в Плевен

23.05.2018 9:06

На 1 юни от 10:00 часа в Градската градина пред Центъра за работа с деца  Миглена Цанова и нейният екип канят на концерт, посветен на децата на Плевен и Знамето, изработено от малки плевенчани за Трети март. Ще бъде сътворена най-дългата рисунка от плат и отпечатък от детски ръце. Ще има и почерпка, както и балони за всяко дете.

„За мен ще бъде чест да доведете децата, за да им благодаря и отдам своята почит за подкрепата и реализацията на инициативата за най-дългото знаме на България!”,казва Миглена Цанова, вдъхновителка на инициативата за най-дългото знаме на България, ушито от деца.

Концертът ще бъде и благотворителен. Ще има дарителски кутии като средствата, събрани в тях, ще бъдат дарени на децата на Плевен с аутизъм. Те ще бъдат почетни гости на празника.

Тъй като 1 юни е работен и учебен ден, Миглена уверява, че екипът й и тя самата ще изчакат всяко едно дете, участвало в ушиването на знамето и решило да дойде на празника, но ангажирано в детската градина или училище. „Ще се забавляваме, ще правим снимки защото и нашето Знаме ще бъде там и ще ги чака. Знам колко много се гордеят децата с него и ние се гордеем с децата на Плевен”, добавя Миглена.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: