„Ритон“, 100 Кила, Веселин Маринов и „СкандаУ“ пеят благотворително за плевенската Панорама днес

22.05.2018 9:19

Благотворителен концерт „Ние обичаме България“ в подкрепа на Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ ще събере на една сцена някои от най-популярните български изпълнители днес, 22 май, в зала „Арена Армеец“. Веселин Маринов, Тоника Домини, Дует Ритон, 100 KILA, СкандаУ, Deep Zone Project, Мистерията на българските гласове, Берковската духова музика, ансамбъл „Филип Кутев“, Славка Калчева и Поли Паскова припознаха каузата и се съгласиха да участват в спектакъла напълно безвъзмездно.

Концертът ще бъде кулминацията на дългосрочната национална кампания на BILLA България „Ние обичаме България“ 2018, която цели подпомагането на паметници на културата и природни забележителности, част от Стоте национални туристически обекта. През 2018 г. инициативата ще подкрепи един от най-значимите български символи – Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“.

Всички средства, събрани от концерта в „Арена Армеец“, ще бъдат дарени за обекта. Билетите за спектакъла са на цена 10 лв. и могат да бъдат открити в мрежата на Тикетпро, както и във всички магазини на BILLA в София и Плевен. Всеки, който желае да подкрепи инициативата, може да го направи и като закупи брандирана торбичка за пазаруване от плат на цена от 3.99, като 1 лев от всяка продадена бройка ще отива за каузата.

Кампанията „Ние обичаме България“ се осъществява с подкрепата на Министерството на туризма и Община Плевен. Основен медиен партньор е bTV Media Group.

„За трета поредна година BILLA организира голям благотворителен концерт в подкрепа на значима кауза. Надявам се той да има същия успех като предходните два и отново да напълни зала „Арена Армеец“. И през 2018 г. ще се насладим на някои от най-хубавите български песни и танци и в същото време ще допринесем за опазването на културно-историческото ни наследство. Това е кауза, зад която е важно да застане цялото ни общество, за да можем да оставим нещо след себе си и да възпитаме у децата си любов към България“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: