Да помогнем: Млада жена се нуждае от средства за лечение в чужбина!

20.05.2018 9:49

32-годишната Христина Йорданова от с. Козар Белене има нужда от средства за лечение в чужбина. Когато е едва на 19 години претърпява автомобилна катастрофа, която преобръща живота й завинаги. Вследствие на инцидента получава тежки травми като счупвания на гръбначен стълб, дясно бедро и шест ребра. Оперирана е многократно. Счупването на гръбнака я парализира от кръста надолу и загубва възможността да се движа самостоятелно, от тогава се придвижва с инвалидна количка. Хриси е преживяла общо шест гръбначни операции, като първата е била неуспешна и всяка следваща корекция е направена с цел стабилизиране на гръбнака в областта на травмата. Въпреки опитите младата жена остава с тежко гръбначно изкривяване и това й причинява ежедневни болки на гърба и кръста.
Тази година Хриси е провела медицински преглед при проф. Зафер Оркун Токташ, неврохирург от болница „Медикъл Парк” в гр. Истанбул. Становището на специалиста е, че с оперативна намеса изкривяването, което има, може да бъде напълно коригирано. Това се случва с поставяне на метални импланти в гръбнака, като по време на операцията ще  бъде направено и трансплантиране на нерви. Ползите от операцията ще бъдат постепенно изчезване на непрестанните болки и възстановяване на чувствителността в долните крайници до голяма степен.
Операцията ще бъде извършена в болница „Медикъл Парк” в гр. Истанбул. За да се случи това са нужни средства в размер на 60 000 лв., с които Хриси не разполагам. Сумата включва разходите по операцията – реконструкция на гръбначен стълб и трансплантиране на нерви, както и разходите по транспорт и други разходи по време на болничния престой и по лечението ми.


„Болките, които търпя са всекидневни и за това е необходимо операцията да се извърши, колкото се може по-скоро, защото след това ще мога да изпълнявам упражненията си по цялостното възстановяване успешно и без болка.
Моля всеки, който иска да помогне качеството ми на живот да се подобри нека да го направи.
Благодарности към всеки един от Вас, който ще прочете, сподели, уважи и помогне в борбата за моята кауза на „Живот без болка”!”, казва Хриси.

Ако искате да й помогнете, можете да дарите:

Банкова сметка – Банка ОББ
BIC : UBBSBGSF
IBAN : BG31UBBS80021088675417
Титуляр – Христина Йорданова
=============================
PayPal:
https://www.paypal.me/HristinaYordanova

Може да споделите и Фейсбук страницата на Хриси – https://www.facebook.com/hriska7

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: