С атрактивно модно ревю изненада своите посетители Central Mall Плевен! – фото-галерия

15.05.2018 10:27

С атрактивно модно ревю изненада своите посетители Central Mall Плевен. Водещ на събитието бе актрисата Ива Николова. Манекенки дефилираха с тоалети от колекции на фирмите SPORT DEPOT, II PAUSE NEGATIVE , MAGAZIN 13, CORALIA, FETISH, KENSOL, PAOLO BOTTICELLI, JUNONA, PIERRE CARDIN, LUCY, TEMPO SPORT&TEMPO CASUAL, а прическите и грима бяха от салони DREAMS.


За доброто настроение на присъстващите се погрижиха децата от Школа по спортни и народни танци АРТЕФАКТ и певицата Александра. Събитието запечата в снимки Трифон Тодоров от студио ТТТ.


Пред ценителите на модата в Плевен бяха представени 10 колекции с общо около 60 тоалета на водещи световни марки, както и български марки модни линии.

ПАУС НЕГАТИВ
Марката ПАУС НЕГАТИВ е създадена през 1999г. и е една от водещите марки на пазара за модно облекло в България.
Днес повече от десет дизайнера допринасят за визията на продуктите с марката ПАУС НЕГАТИВ. Колекциите на ПАУС НЕГАТИВ се предлагат в най – добрите магазини в България, а един от тях се намира в Central Mall Плевен.. Продуктите с марката ПАУС НЕГАТИВ са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия. Иноваторство, сексапил и качество са ключовите характеристики на марката ПАУС НЕГАТИВ, благодарение на които нашите клиенти имат свой собствен и уникален стил на обличане. Продуктите се съчетават много добре и с други марки дрехи.
КОРАЛИЯ
Коралия e българска търговска марка дамски облекла премиум клас за жени, които държат да подчертаят своята индивидуалност. Коралия постига идеално съчетание между стандартите на българската женска фигура, висококачествени европейски тъкани и внимание към водещите световни модни тенденции. Всичко това прави облеклата Коралия желани за гардероба на уверената в себе си и ярка жена.
Каталогът на Коралия включва рокли, сака, палта, блузи, поли, панталони и официални ансамбли, а материалите са предимно благородни тъкани от памук, лен, коприна, вълна, вискоза и кашмир.
 ФЕТИШ
Български дрехи от италиански платове и изцяло от естествени материи – това е Fetish. Модните колекции на пловдивската фирма са хит сред младите, които държат на свободата си и търсят своята оригинална визия. Освен в България, марката вече е известна в Полша и Холандия.
ТЕМПО СПОРТ И ТЕМПО КЕЖУЪЛ
В ТЕМПО СПОРТ всяка спортна натура може да открие както дрехи и обувки за индивидуални спортове и свободно време, така и професионална екипировка и аксесоари за колективните спортове. Предлагат се марките Найк, Льо Кок, Каппа. В магазините ТЕМПО КЕЖУЪЛ са създали свят, в който урбан-стила властва със своята практичност и модерно звучене. Свят, в който денима може да се види в своето пълно разнообразие от цветове, силуети и ефекти. В магазина на ТЕМПО КЕЖУЪЛ можете да намерите богат избор от дрехи, обувки и аксесоари на марките ЛИЙ, ВРАНГЛЕР, РАЙФЪЛ, ПЛИЙС,ИМПЕРИАЛ.


ЛУСИ
Всяка дреха на ЛУСИ е създадена с много любов и грижа – от скицата, кройката, грижливата опаковка и поставяне на етикет, до слагането на закачалката в магазините! С производство, изцяло позиционирано в България, ЛУСИ не прави компромис с качеството на изработка, тъкан, кройка и модел. И още нещо – ЛУСИ е единствената марка на българския пазар, която излиза с над 7 колекции годишно
 КЕНСЪЛ
С име, което накратко можем да обобщим като „силата на знанието“, и вдъхновение, почерпано от последните модни тенденции, КЕНСЪЛ създава удобни и елегантни кройки в лимитирани серии, за изработката на които се използват високотехнологични материали. Тяхната цел не е масовия пазар, а ограничени серии, но с високо качество. Във всяка една дреха има много ръчен труд и прецизност. Този начин на работа се цели да се следва и занапред, за да се запази престижа и имиджа на КЕНСЪЛ .
СПОРТ ДЕПО
СПОРТ ДЕПО е една от най-големите верига магазини за спортни стоки в България. Единственото място, в което могат да бъдат намерени над 30 000 спортни стоки за всички спортове, измежду повече от 100 световно известни марки. Изключителното разнообразие и най-добрите цени на спортни стоки в България правят магазините любимо място на всички, когато става въпрос за пазаруване на спортни стоки.
ЮНОНА
Най-голямата луксозна дестинация на българската дамска мода. Дрехите на ЮНОНА създават образа на една съвременна, динамична жена, която с усмивка приема предизвикателствата на ежедневието и с удоволствие подчертава своята индивидуалност. Насочена изцяло към нежния пол, ЮНОНА предлага същевременно елегантна и ежедневна мода за дами от всяка възраст. Със своя уникален стил и модна линия, Модна къща ЮНОНА се позиционира вече 20 години на топ позиция на българския моден подиум. Екипа от млади и вдъхновени дизайнери работи денонощно върху силуета на модерната европейска българска жена. Дизайнът на ЮНОНА, това е магията, която те провокира, това което те завладява и остава там някъде в теб.
Както никой друг, ПИЕР КАРДЕН, направи модата включително и висшата, достъпна за хората. Космополитен вид. Истинско усещане за стил. Лидерство. Класа. Самоувереност. Това са отличителните черти на високо качественото мъжки облекло от ПИЕР КАРДЕН. Истинските марки не могат да бъдат изкуствено създадени а са отражение на самият живот. ПИЕР КАРДЕН е една от най-добре познатите търговски марки в света.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: