ПГХВТ „Луи Пастьор” – Плевен изпрати Випуск 2018

14.05.2018 15:43

Днес ПГХВТ ”Луи Пастьор”- Плевен изпрати поредния випуск зрелостници. Изпращането на абитуриентите е светъл и тържествен момент, който те очакват с нетърпение. Изпълнени с емоции пред своите учители, родители, съученици и гости застанаха момичетата и момчетата от Випуск 2018, обучавани в специалности «Експлоатация  и поддържане на хладилна и климатична техника в ХВП», «Контрол на качеството и безопасност на храни и напитки» и «Работник в хранително-вкусовата промишленост», увериха своите преподаватели, че всеки от тях ще намери своето място в живота, защото те са хората, научили ги да се борят и побеждават в името на по-добро бъдеще.

Празникът започна с посрещане знамето на Гимназията, което по традиция се предаде на следващия випуск.

Приветствени слова към абитуриентите, които от утре ще поемат своя нов път в живота отправи инж.Лилия Петкова – Директор на ПГХВТ «Луи Пастьор» и им пожела здраве, жизнелюбие, творчески успехи, дръзновение. «Следвайте и осъществявайте  мечтите си! На добър час!» бяха заключителните и думи. ЗДУД – инж.Надежда Найденова изпрати зрелостниците с пожелание за здраве, най-добро бъдеще, смели и сбъднати мечти!

Емоционално прозвуча обръщението на класния ръководител – инж. Светлана Андреева, която се обърна с благодарност към своите ученици, затова че са я допуснали до техния свят и е съпричастна към техните постижения, радости и тревоги!

Празникът продължи с художественно-музикални изпълнения с участието на мажоретен състав от СУ «Иван Вазов» и деца от ДГ «Чучулига», група «Ягодка», абитуриентите и учениците от Гимназията.

Всеки един от абитуриентите получи номинация с основните черти на характера и поведението, пресъздадени в хумористична форма и картичка изработена от участниците в клуб «Арт изкуство и култура» по проект «Твоят час».

Екипът на Гимназията получи благодарствен адрес от абитуриентите.

Последните техни думи на признателност, отправени към учителите, бяха трогателни. Умиление и сълзи се забелязаха в очите на учители, родители и ученици.

На всички абитуриенти ръководството на училището, учителите и учениците пожелаха успешен старт в живота!

Празникът приключи с кръшно българско хоро.

Информация и снимки: ПГХВТ «Луи Пастьор» – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: