Успели млади предприемачи ще се срещнат днес с ученици от ДФСГ „Интелект“ – Плевен

08.05.2018 8:40

Със серия от събития ще бъде изпълнена седмицата от 8 до 11 май за учениците и учителите от ДФСГ „Интелект“. Поводът е предстоящият празник на гимназията – 11 май, ден на Св. св. Кирил и Методий. Мероприятията са насочени преди всичко към професионалното, личностно израстване на младите хора и към провокиране на тяхната креативност.
Днес ще се състоят две срещи-дискусии с успели млади предприемачи от Плевен: арх. Стефан Нешев и Георги Прусийски. 9 май (сряда) е датата, на която ще се проведе конкурс за ораторско майсторство на тема: „Интелект говори за Плевен“, като за членове на журито са поканени г-н Георг Спартански, кмет на община Плевен и г-н Мартин Митев, председател на Общинския съвет.

На 10 май (четвъртък) ще се проведе традиционното ученическо състезание за най-добра бизнес идея „Панаир на бизнес проектите“. Креативността на подрастващите ще бъде оценявана от млади обществено ангажирани хора от регион Плевен и от г-жа Диана Данова – председател на комисията „Образование и читалищна дейност“ към Общински съвет.

На 11 май (петък) е празникът на гимназията, на който ще бъде изпратен тържествено Випуск 2018г.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: