Абитуриенти в неравностойно положение от Плевенско изживяха своя звезден бал

08.05.2018 14:16

За четвърта поредна година в рамките на инициативата „Фестивал на красотата – Плевен 2018“, организирана от Националното сдружение на сираците в България, под патронажа на народния представител Владислав Николов, своя Звезден бал имаха абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен.

С подкрепата на много дарители инициативата успя да осигури празнични тоалети и обувки за зрелостниците. Снощи всички заедно със своите учители изживяха своя звезден миг, като ползваха спа пакет и имаха незабравима празнична вечер.

За зрелостниците имаше много подаръци и изненади, като едната от тях е, че тази година аниматор преоблечен в костюм на Зайо Байо беше също абитуриент и допринесе за доброто настроение.

Слави Михайлов, председател на НССБ, благодари на основния спонсор „Сани Конс – Тодорови“ град Перник, производител на царевични пръчици „Зай Байо“, както и на всички фирми и частни дарители, които заплатиха кувертите за балната вечер.

Диджей Пафи направи страхотно шоу за избора на Мис и Мистър „Звезден бал“, като впечатляващо беше участието на камерна група от танцов състав „Северняче“ при СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – град Пордим с хореограф Биляна Денева, певци от риалити формати Людмил Калоянов и Мирослав Василев бяха част от забавната програма, както и изпълнение на пиано направи Огнян Янчев ученик на музикалното училище в град Плевен.

През четирите години инициативата е успяла да подпомогне общо 179 момичета и абитуриенти от училищата в Плевенско. „Сърдечно благодаря на всички добри хора, които със щедростта си показаха, че добро винаги може да се прави стига да има желание“, казва Слави Михайлов.

Снимки: Слави Михайлов

#тагове:

НАЙ-НОВИ: