Зрелостници в неравностойно положение от Плевенско ще имат своя звезден бал днес

07.05.2018 7:27

41 зрелостници от училищата в Плевен, Никопол, Пордим, Кнежа, Белене и село Тотлебен ще изживеят своя празничен „Звезден бал“, организиран от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител от Плевен Владислав Николов.

Провеждането на „Звезден бал“ се организира с основната подкрепа на „Сани Конс – Тодорови“ град Перник, производител на царевични пръчици с търговска марка „Зайо Байо“, „Естер СПС“, „Нивеа“, „Мат Стар“ и много частни дарители, които осигуриха средства за кувертите на звездната вечер.

Абитуриентите ще имат възможност да ползват Спа пакет, следобедна закуска, празнична вечеря, нощувка и закуска в рамките на куверта, като отделно всеки от зрелостниците ще получи и подарък по време на празничната вечер. С участието на изпълнители от риалити формати, Диджей Пафи и др. кулминацията на шоуто е, че през тази година и самият „Зайо Байо“ ще е абитуриент! Зрелостниците и гостите ще се радват на шоуто, което сме подготвили със Зайо Байо! Освен това по време на празника ще се проведе и конкурс за Мис и Мистър „Звезден бал“, като победителите ще получат допълнителни награди, разкри Слави Михайлов, председател на НССБ.

Звездният бал ще се състои днес – 7 май.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: