Плевенчани отново с акция за почистване на „Кайлъка”

05.05.2018 16:14

Продължават акциите, организирани чрез социалната мрежа Фейсбук, за почистване на парк „Кайлъка”. Поредната е обявена за утре, 6 май, от 11 часа. Тя е подкрепена от групата „Забелязано в град Плевен”, а като инициатори се посочват Мариан Лесов и приятели.

„Уважаеми съграждани, приятели и родители, тази Неделя Marian Lesov и неговите приятели искат да завършат започнатото от миналата седмица и се нуждаят от нашата/вашата помощ.
Момчетата се мобилизираха и свършиха много работа, но има още за вършене!!!
Утре в 11:00ч. продължава почистването!
Нека да бъдем съпричастни към случващото се и да помогнем на момчетата в този прекрасен слънчев ден, за да разкрием, почистим и освежим това занемарено „прекрасно“ кътче в нашия любим и неповторим парк „Кайлъка“!”, призовават от „Забелязано в град Плевен”. От там посочват, че чувалите за събраните отпадъци са подсигурени от Иво Георгиев от F.C.C., от където са поели ангажимент да извозят всички събрани чували. Техника за окосяване е подсигурена от кмета на с.Огняново, който лично ще се включи в почистването.

Повече за организацията около почистването можете да видите ТУК.

Ден, час и място на събитието: 06.05.2018г., 11.00часа, място: парк „Кайлъка“, по посока лодките, след кривите огледала на 30-тина метра по-нагоре от „мостчето“ вдясно.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: