„ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО“ покорява Плевен със зрелищен спектакъл

05.05.2018 10:41

Феерия, магнетизъм и море от емоции завладяват публиката на грандиозния балетен спектакъл ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО, който ще покори Плевен 6 юни от 21:00 ч. в Летен театър „Кайлъка“. Спектакълът, който накара цяла България да говори за впечатляващия възход на балета, е изграден от многонационална балетна трупа с изключително висок клас майсторство!


Впечатляващото произведение оставя без дъх зрителите още в самото начало с пищния си 3D декор, който представлява мащабна конструкция, обграждаща цялата сцена с готическа каменна колонада и огромни пана с фототапет. Художник на декора и костюмите е младият талант Денис Иванов. Той превръща класическия балет в модерно представление, решено с всички актуални средства на съвременната сценография и сценична техника и възможности.
Балетът-перла от Пьотр Илич Чайковски е поверен на примабалерината, педагог, хореограф и настоящ ръководител на многонационалната трупа на Старозагорската опера – Силвия Томова.
В новия спектакъл декорът и костюмите допълват и подчертават режисьорската концепция и достига конкретно внушение на публиката, че „Лебедово езеро“ е най-сложният, труден, тежък и красив балет…
Посетите ли този спектакъл, ще усетите силата на красотата!

БИЛЕТИ: Билетни каси НЧ „Съгласие“ и бул. „Д. Попов“ № 15
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: тел. 0887 445 264 и 0879 911 363

#тагове:

НАЙ-НОВИ: