Продължава раздаването на продуктите от хранителната програма на ЕС в Плевен

02.05.2018 15:38

В изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане по Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица (ФЕПНЛ), Българският Червен кръст Плевен продължава раздаване на индивидуални пакети с хранителни продукти в град Плевен до 11 май.

Раздаването се извършва от служители и доброволци на БЧК по установения график, като всеки правоимащ получава хранителните продукти срещу подпис и документ за самоличност.

Поради понижената активност при стартирането на програмата, служители, доброволци и симпатизанти на Червен кръст раздават информационни бележки на бенефициентите от списъците по адреси и призовават хората да получат хранителните си пакети. В акцията се включват и студенти от Медицински колеж Плевен, инспектори, младши районни инспектори и полицаи от Първо и Второ районни управления в Плевен.

Оперативната програма се управлява от Агенцията за социално подпомагане и се осъществява със съдействието на местните власти.

Допълнителна информация гражданите могат да получат в областната  организация на БЧК, на телефон – 064/801-234, 064/801-425.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: