Представяме ви един малък шампион по карате от ОУ „Васил Левски” – Плевен!

29.04.2018 15:25

Ивайло Василев е само на 7 години, първокласник в ОУ „Васил Левски” – Плевен с класен ръководител Незабравка Кръстева, но вече може да се похвали със солидна колекция от медали, спечелени на престижни състезания по шотокан карате-до.  Иво тренира в СКК „Спартак 14“- Плевен и ето неговите постижения:

Златен и сребърен медал на ХIII Националното първенство по шотокан карате до – София 2018

Европейска  купа –  13 до 15 април 2018 г. в гр. Дамбова Гурнича, Полша, Европейско първенство и купа по Шотокан карате-до за 2018 г. – Ивайло Василев-  3 място, 6-7 г. момчета, санбон кумите опен.

Трето място като представител на Шотокан карате клуб „Спартак 14” – Плевен сред 1200 участници в най-големия международен карате турнир в България – International Karate Tournament NIKON OPEN 2018, организиран от СК Никон, БНФК и София – Европейска столица на спорта. Турнирът се проведе на 17 и 18 март в столичната зала „Асикс Арена“.

Февруари 2018 г.  Трето място на силния международен турнир в Сърбия „ ИППОН Купа”, Лесковац, с участието на 36 клуба от 5 държави.

Шампион по кумите в турнира по Шотокан карате-до „Купа Плевен” в категория от 6 до 9 години и  трето място по ката. Турнирът по Шотокан карате-до „Купа Плевен” се организира от Шотокан карате клуб „ Спартак 14„ със съдействието на Община Плевен, WSKF – България и Българската Шотокан Карате–до Федерация. Участват около 200 състезатели от клубовете по Шотокан в страната.

Ето и малко повече за Ивайло в отговори като за лексикон:

Любим цвят – светлосин (като очите му).

Любима игра – Футбол и “Не се сърди човече”.

Обича да се разхожда на непознати места.

Има си приятел – кученце при дядо си на село.

Когато е възможно ходи с татко си на лов за пъдпъдъци.

Смята, че всички игри с приятелите са истинска забава. Обича да играе и на игри, свързани с ученето – да решава  задачи и да открива думи на английски език в играта ”Коя е думата?”.

Двете най-харесвани занимания са: Карате и Футбол.

Любимото му място е семейната вила на язовир „Сопот”. Там обича да ходи на риболов и да играе по широките поляни.

Музиката също е сред любимите му занимания.

Снимки: ОУ „Васил Левски”-Плевен и личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: