Учители от детски градини в Плевен и Левски участваха в работна среща с макети на еко град

28.04.2018 8:50

Учители от ДГ “Щастливо детство“ –Плевен и ДГ “Слънце“-гр.Левски взеха участие в работна среща със свои колеги от ОДЗ “Валентина Терешкова“-град Пазарджик.

Съвместно с децата от първа група и техните учители от детската градина-домакин, бе създаден макет на еко град, изработен от отпадъчни материали.

На работната среща бяха представени макети от гр.Асеновград, гр.Пазарджик, гр.Плевен и гр.Левски. Макетите са част от работата по eTwinning проект „Земята е нашият общ дом“.

След представянето на проекта в България, моделите ще отпътуват за Гърция, където ще бъдат изложени съвместно с макетите на партньорите от Гърция и Турция.

В хода на работната среща преподавателите обмениха опит и  идеи за сътрудничество по отношение на работата по eTwinning.

Интерес за учителите от гр.Пазарджик бе представянето на работата на ДГ “Щастливо детство“ по Програмите на Джуниър Ачийвмънт България по предприемачество и инициативност,за които само са чували, но имат намерение да включат в работата си с децата от подготвителните групи.

Снимки и информация: ДГ „Щастливо детство” – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: