Избор на дамски велурени ботуши

26.04.2018 11:45

Зимата определено си има своя чар. Макар тя да е отминала и да е отстъпила мястото на пролетта и лятото, все пак отново ще дойде в края на годината. Поради тази причина не е зле да се оглеждате за едни дамски ботуши. А защо не дамски велурени ботуши?

Правилният размер

На първо място трябва да знаете точния си размер. Ако се затруднявате да го определите то можете да приклекнете леко и да отбележите началото и края на стъпалото си. След това измерете с линийка. Важно е за дамските велурени ботуши, защото те не се отпускат или пък прилепват по крака ви. Можете да направите грешен избор много лесно, особено ако пазарувате и онлайн.

Практични

Изберете велурени ботуши, които са ви удобни и ще помогнат на крака ви да понесе ежедневното натоварване. Все пак няма как да стоите на едно място по цял ден, за да изберете високи токчета, затова е добре да си вземете ниски обувки или пък на средно токче.

Материал

Трябва да си изберете и материалът за велурените ботуши. Препоръчваме ви да си вземете такива от телешка кожа. Тя е много дебела, което означава, че няма да ви се налага да си обувате няколко чифта чорапи, но и добре изолира от влагата.

Цвят

Трябва да си изберете цвят, който се определя и от целта на носенето. Препоръчваме ви да изберете класически цветове като черно и бежово, защото те отиват на всичко и могат лесно да се съчетават. Ярките цветове символизират небрежност, а бялото – ангажиращ и атрактивен външен вид.

Поръчка или покупка

Последната стъпка е именно това. Ако сте си харесали дадени дамски велурени ботуши и са ви удобни, то няма причина да не ги поръчате. Това разбира се не трябва да е за сметка на удобството. Не избирайте конкретна марка само защото е модерна, ако не ви е удобна.

Дори и да пазарувате от Интернет пак имате възможност за пробване. Много магазини имат опция за наложен платеж, който ви дава правото да пробвате обувката при доставка. Това е прекрасна възможност, особено за дамските велурени ботуши и боти. Дори и да не са ви удобни, можете да ги изпратите до магазина по куриера и да поискате смяна с друг размер.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: