ДГ „Слънце“ – Левски със знак „eTwinning училище 2018-2019“

19.04.2018 10:05

Детска градина „Слънце”в град Левски е удостоена със ЗНАК „eTwinning училище“, добрата новина съобщи Севдие Алиева, учител в детската градина. Полученият знак за „eTwinning училище” е признание на европейско ниво за работата, ангажираността и отдадеността на всички екипи, работещи в ДГ „Слънце” по eTwinning проекти. Той е показател за качеството на работа на педагогически екип в иновативни практики, проектно-базираното обучение, сътрудничеството и екипната работа, реализиране на международни проекти.
Наградените училища и детски градини ,преминали през двата етапа в процеса на кандидатстване , в България са 24, а в Европа 1 211.
Те са пионери и са признати за лидери в сфери като: дигитална практика, практика за електронна безопасност, иновативни и креативни подходи към педагогиката, насърчаване на непрекъснатото професионално развитие на персонала и толериране на добри практики за съвместно формално и неформално обучение сред персонала и учениците.

eTwinning е общност на училищата в Европа, където ученици и учители си общуват, сътрудничат, развиват общи проекти и са част от най-вълнуващата образователна общност в Европа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: