МВР – Плевен организира срещи в селата от общината. Вижте графика!

18.04.2018 16:34

В ОД МВР-Плевен е създадена организация за сфомиране на мобилен екип, включващ служители от отдел „Охранителна полиция“ и секторите „Противодействие на криминалната престъпност“ и „Противодействие на икономическата престъпност“. По утвърден от директора старши комисар Красимир Начев график мобилният екип ще посети малки населени места в област Плевен и ще проведе срещи с представители на местната власт и жители по въпросите на сигурността и реда:

За Първо РУ – Плевен, обслужващо района на селата Върбица, Буковлък, Гривица, Радишево, Тученица, Опанец, Бохот – срещата с мобилния екип ще бъде на 20 април – 10 часа в салона на село Тученица.

За Второ РУ Плевен срещите ще се проведат, както следва:
24 април – 9 часа в кметството в село Къшин;
24 април 10 часа в кметството в село Брестовец;
24 април 11 часа в кметството в село Тодорово;
24 април в 12 часа в кметството в село Горталово.
25 април в 9 часа в читалище в село Ясен;
25 април в 10 часа в клуб на пенсионера в село Дисевица
25 април в 11 часа в кметство в село Търнене;
25 април в 12 часа в кметство в село Къртожабене;
27 април – 9 часа – зала в кметството в село Беглеж;
27 април в 10 часа в клуб на пенсионера в село Николаево
27 април – 11 часа – зала в кметството в село Ласкар
27 април – 12 часа – зала в кметството в село Ралево.
Целта на изнесените приемни е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места. Те се организират независимо от служителите, които обслужват съответния район. На тези ежемесечни срещи на гражданите и представителите на местната власт се дава възможност да подават сигнали за нарушения по Закона за движение по пътищата, за нарушения на обществения ред и за извършени престъпления, както и за сигнали, налагащи предприемане на действия от други компетентни институции.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: