Днес награждават победителите в конкурса „Един ден в съда”, организиран от Районен съд – Червен бряг

16.04.2018 7:47

Приключи обявеният конкурс за детска рисунка – илюстрация на тема „Един ден в съда”, организиран от Районен съд – Червен бряг, съобщиха от съдебната институция. Участие в конкурса взеха: от първа група – седемнадесет деца от първи до четвърти клас, а от втора група – едно дете от шести клас.

В хода на конкурсната процедура г-н Николай Гърков – преподавател в СУ „ Д-р Петър Берон” гр.Червен бряг дари картини на свои ученици на екипа на съда. Във всички произведения на изкуството талантливите деца разкриват душата си, представите си за света, своите мисли, чувства и интереси.

Районен съд Червен бряг изразява своята благодарност на всички участници и техните ръководители, които се включиха в конкурса, както и на г-н Гърков и неговите ученици. Класираните на първите места рисунки във всяка възрастова група ще бъдат наградени на 16.04.2018 г. от 11.30 часа от Административния ръководител на Районен съд – Червен бряг.

Гражданите, които желаят да разгледат рисунките могат да сторят това във фоайето на сградата на Районен съд Червен бряг.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: