Плевенската Библиотека гостува в ДГ „Синчец“ с инициативата „Хлапета слушат класическа музика”

06.04.2018 12:06

На 4 април екип на отдел „Изкуство” на РБ „Христо Смирненски“ – Плевен посети Детска градина „Синчец” – Плевен в рамките на Месеца на детската книга. По програмата „Хлапета слушат класическа музика” на малките палавници по интересен мултимедиен начин бе представено предкласическото произведение на Антонио Вивалди – „Годишните времена”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: