Стрелците от МВР – Плевен триумфираха в комплексното класиране на турнира „Величко Величков“

05.04.2018 15:31

Днес в спортния комплекс при ОДМВР – Плевен се проведоха финалните стрелби и в 14 часа официално бе закрито XXIV-тото издание на Републиканския турнир по стрелба в памет на Величко Величков. Директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Красимир Начев връчи медали, плакети и грамоти на победителите в турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР „Величко Величков“. В спортната надпревара участваха служители от Главна дирекция „Борба с организираната престъпност”, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Главна дирекция „Жандармерия“, Академия на МВР, СОБТ, СДВР, Областните дирекции на МВР в София, Плевен, Силистра, Враца, Ловеч, Кърджали, Перник, Стара Загора, Сливен, Русе и Пазарджик.


Отличниците в комплексното класиране са стрелците на ОДМВР – Плевен, втори са ОДМВР – Враца, а трети – Главна дирекция „Жандармерия“.
В индивидуалната надпревара за мъже водачи са Специализиран отряд за борба с тероризма, следвани от ОДМВР – Пазарджик и трети – ОДМВР – Враца. При жените първенци са Академия на МВР, втори са ОДМВР – Русе, а трети са представителите на Главна дирекция „Жандармерия“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: