Константин Коев повежда тима на „Кредихелп“ в 100% Power Maча на звездите

05.04.2018 15:23

Крилото на БК „Балкан” ДиВон Уошингтън ще бъде капитан на отбора на TOYOTA , а най-обичаният от феновете баскетболист за 2017 година Константин Коев ще бъде капитан на отбора на CREDIHELP в 15-тото издавание на 100% Power Maча на звездите. В изпровизирано шоу двамата капитани избраха своите състави на интересна баскетболна пресконференция в Националния Студентски Дом.


Принципът на определяне на съставите бе простичък. Първо капитаните избраха в кой от отборите ТОЙОТА или КРЕДИХЕЛП да попаднат и облякоха новите си екипи, които бяха предоставени от бургаския производител на спортна екипировка КРАСИКО. Водещият на събитието Кирил Райков хвърли монета и там късметът бе на страната на ДиВон Уошингтън, който предпочете червения екип.
След това двамата играха на „Настъпванка”, където победител стана Константин Коев. Той получи правото първи да избере по един българин и един чужденец на всеки от петте поста гард, атакуващ гард, крило, тежко крило и център.
Капитаните имаха възможност да избират от 24 имена, 20 от които бяха избрани от феновете, а останалите 4 бяха посочени от организаторите на мероприятието. Ето и имената, които ще бъдат разпределени в отборите ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП:
ОТБОР „TОЙОТА”:
Дивон Уошингтън /капитан/
Брандън Фортънбъри Балкан
Дерек Райт Рилски спортист
Джордан Калахан Балкан
Еван Раванел Рилски спортист
Игор Кесар Балкан
Александър Янев Берое
Шелдън Джитър Рилски спортист
Йордан Бозов Рилски спортист
Цветомир Куртев Черно море Тича
Николай Върбанов Ямбол
Венцислав Петков Балкан

ОТБОР „КРЕДИХЕЛП”:
Константин Коев /капитан/
Филип Виденов Берое
Омари Гудул Левски Лукойл
Христо Николов Левски Лукойл
Станимир Маринов Левски Лукойл
Брайкъс Перин Ямбол
Христо Захариев Балкан
Алън Арнет Ямбол
Травис Тейлър Рилски спортист
Андрей Иванов Ямбол
Александър Милов Академик
Айзея Умипиг Академик Бултекс 99

В 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите, което ще се състои на 22 април 2018 година в Арена „Ботевград“, автомобилния бранд TOYOTA се завръща за пето участие в звездното събитие и първо след 2013 година. Завръщането на най-продаваната кола в България в най-голямото баскетболно шоу е специално за миниюбилея на ALL STAR GAME.
Срещу ТОЙОТА ще застане КРЕДИХЕЛП – една от водещите компании в бързото кредитиране у нас, която се включва за пръв път в Мача, но пък с дългосрочен договор. Фирмата има близо хиляда служители, които оперират 59 офиса в 32 града в цялата страна.
Още едно ново име се появява през тази година сред партньорите на 100 % Power Maч на звездите през тази година. Бургаският производител на спортна екипировка КРАСИКО ще облече отборите на ТОЙОТА и КРЕДИХЕЛП, както и съдиите и участниците в шоумача „АЗ ОБИЧАМ БАСКЕТБОЛА“.
На пресконференцията днес присъстваха представители на новите спонсори от CREDIHELP.
„Всичко, което правим е с идеята да помогнем на младите хора, които искат да се развиват и да постигнат успехи в нашата страна. Надяваме се да го осъществим и чрез участието си в 100% Power Мача на звездите.”- това сподели финансовият директор на CREDIHELP Димитър Димитров.
Сред партньорите остават и ТУРСКИТЕ АВИОЛИНИИ, които този път ще спонсорират друга част от събитието. Каква точно ще бъде тяхната роля ще бъде обявено на пресконференция на 12 април, когато ще бъдат представени и треньорите на двата отбора.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: