Зам.-областният управител Татяна Божинова пожела на добър час на абсолвентите от Педагогическия колеж

30.03.2018 14:46

 

Областна администрация бе домакин на Тържествената церемония по връчване дипломите на абсолвентите от випуск 2017 в Педагогическия колеж в Плевен.Събитието уважиха ректора на ВТУ ”Св. Св. Кирил и Методий” проф. Христо Бонджолов, директора на Педагогическия колеж доц. Емил Бузов, преподаватели, гости и родители.

„От свое име и от името на областния управител Мирослав Петров бих искала да благодаря на Вас, проф. Бонджолов, на доц. Бузов и на всички преподаватели за това, че предавате своя опит на бъдещите учители. Да бъдеш учител е мисия, то е призвание, то е отговорност. Желая здраве и успех на всички”. С тези думи заместник – областният управител Татяна Божинова приветства присъстващите на тържественото дипломиране на студентите от Педагогическия колеж при Великотърновския университет в Плевен. Тя пожела на добър час на младите учители.
Общо 53 са абсолвентите във випуск 2017, които днес получиха дипломите си за една от специалностите „Начална педагогика”, „Начална педагогика и английски език”, „Предучилищна педагогика и английски език”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: