Депутатът Владислав Николов поздрави жители на Пелишат за Благовещение

23.03.2018 16:16

За поредна година народният представител Владислав Николов уважи тържеството в Пелишат по повод Благовещение и изпрати поздравителен адрес до събралите се самотно живеещи възрастни хора в село Пелишат да отбележат Благовещение, дни преди 25-ти март. Поздравителния адрес прочете Христослав Михайлов, общински съветник от ГЕРБ – Плевен.
„Днес празнуваме надеждата за добро, за спасението и изкуплението. Усещането за единност и подкрепа е онова, което дава сили на всеки от нас. Затова нека си пожелаем да бъдем здрави, добронамерени и откровени един с друг и да си помагаме. Всеки от вас е преживял тежка житейска загуба, но в дни като днешния нека усети подкрепата на другите. В лицето на кмета Петър Йочев, общинските съветници и в мое лице, тя е гарантирана.”, пише в поздравителния адрес на народния представител Владислав Николов.
На този светъл християнски празник вече осма поредна година кметът на селото Петър Йочев събира заедно всички близо 120 самотно живеещи възрастни хора в Пелишат, за да се повеселят и да спазят традициите. Всички заедно си пожелаха селото да бъде по-красиво, а хората по-спокойни и щастливи като общност.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: