Министър Радев благодари за постигнатите високи успехи в работата на МВР – Плевен

20.03.2018 15:01

За нас е от изключителна важност служителите на МВР да са квалифицирани и да работят със съзнанието, че служат на хората, това заяви министър Валентин Радев пред състава на ОДМВР- Плевен по време на годишния отчет на дирекцията. Вярвам в професионалното ръководство, вярвам, че и повечето служители на министерството работят с изключителен професионализъм. Той поясни, че МВР прави всичко възможно да осигури по- добри условия за работа на служителите и припомни, че бяха осигурени допълнителни средства за заплати и за униформено облекло на полицаите.

Министър Радев благодари за постигнатите високи успехи в работата на областната дирекция. „Дирекцията се развива много добре, постоянно се повишава разкриваемостта на престъпленията, за което поздравявам директора и целия състав на ОДМВР-Плевен. Зад професионалното тълкуване на цифрите в отчета стоят енергията и личните усилия на директора на областната дирекция и на екипа му, добави и главният секретар на МВР гл.комисар Младен Маринов. По думите му резултатите за изминалия период нареждат дирекцията сред най-добрите в страната. Двамата акцентираха върху приоритетите, очертани от ръководството на МВР през тази година. Министър Радев подчерта и необходимостта от задълбочен анализ на структурата на МВР с оглед постигането на по- добра оптимизация и по- висока резултатност в работата.

На анализ-отчета присъстваха още заместник-директорът на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ старши комисар Стоян Телемалакиев, областният управител на Плевен Мирослав Петров, кметът на община Плевен Георг Спартански, представители на прокуратурите и председателите на съдилищата в Плевенски съдебен район, ръководители и директори на институции в област Плевен, председатели на Общински съвети.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: