Собственик на хотел в Банско ще получи най-високото отличие на Националното сдружение на сираците в България

14.03.2018 7:57

Собственикът на „Банско Спа Холидейз“ г-н Петър Калин ще бъде удостоен с най-високото отличие на Националното сдружение на сираците в България за „Почетен член“. Освен това ще получи и почетен приз за „Добродетел 2017“, които се връчваха на 22.02.2018г. в централния военен клуб в столицата, където г-н Петър Калин не можа да присъства лично по уважителни причини.

Събитието ще се проведе на 19.03.2018г. от 10:30 часа в „Банско Спа Холидейз“, където Председателят на Сдружението Слави Михайлов ще има възможността да благодари на г-н Петър Калин за това, че подари незабравима тридневна почивка на възпитаниците на Дома за деца, лишени от родителска грижа в село Тотлебен, общ. Пордим и по този начин им даде възможност да посрещнат Новата година извън социалната институция. За първи път в живота си децата караха ски и ползваха всички екстри на четиризвездния хотел, като спа, басейн, фитнес и други на база олинклузив.

Благородните жестове на собственика на хотела г-н Петър Калин не спират с това! Той дори подкрепя инициативата за осигуряване на празнични тоалети за абитуриенти без родители. Националното сдружение на сираците в България връчват най високото отличие „Почетен член“ на лица, които са се доказали в мисията да помагат и подкрепят активно подобряването условията на живот и пълноценното израстване на деца без родители.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: