ПГРТО-Плевен с отличия от Сдружение „Артилерия”

12.03.2018 10:25

По традиция за Деня на артилерията и ракетните войски на Българската армия, който отбелязваме на 11 март, Сдружение „Артилерия – ген. Владимир Вазов” връчи своите грамоти. Това стана на тържественото честване на празника  във Военния клуб – Плевен.

Сред наградените бе  директорът на ПГРТО – Плевен Невена Арабаджиева,  отличена заради полезна съвместна дейност по родолюбивото възпитание на подрастващите, съобщават от училището.

Грамоти получиха и учениците от 9б и 9в клас, участници в конференция, посветена на 140 години от Освобождението на България, и техният ръководител Павлинка Маринова за активна дейност по родолюбивото възпитание на подрастващите. Ивелина Генова – учител по български език и литература, също бе отличена за полезна съвместна дейност със сдружението.

Ирен Петрова от 11в клас бе отличена за силата и дълбочината на нравствените й качества, намерили израз в създадения от нея разказ „Насилие или безсилие“, получил Първа награда в Националения конкурс за ученици „ЗА ПО-ДОБЪР КЛИМАТ В УЧИЛИЩЕ“ 2017.  Ирен прочете откъси от своята творба и бе наградена с аплодисментите на присъстващите.

Катя Горшкова и Розалия Атанасова от 12г клас получиха номинации за приз „Доблест“ заради доблестни постъпки.

Снимки: ПГРТО-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: